Κάλεσμα Ι.Σ.Α. σε ανοιχτή συζήτηση για την δεινή κατάσταση του Νοσοκομείου Θήβας

  Ο Ιατρικός  Σύλλογος Θήβας, σας καλεί την Τετάρτη 23/2/2022  και ώρα  18.00 στο Συνεδριακό Κέντρο της πόλης μας, για ενημέρωση- συζήτηση γύρω από τις εξελίξεις που αφορούν

το Νοσοκομείο Θηβών και την δεινή κατάσταση που έχει περιέλθει.

                    Στη συζήτηση έχουν προσκληθεί να παρευρεθούν :Ο Περιφερειάρχης Στ. Ελλάδος κ. Φάνης Σπανός, ο Δήμαρχος Θήβας κ. Αναστασίου Γεώργιος, οι βουλευτές του Νομού μας, κ.Κουτσούμπας Ανδρέας, κ.Πούλου Γιώτα και κ. Μουλκιώτης Γεώργιος, ο Δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιέων κ. Ντασιώτης Γεώργιος, ο Δήμαρχος Τανάγρας κ.Περγάλιας Βασίλης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Τζουβελέκη Ευαγγελία, οι επικεφαλείς των Δημοτικών Παρατάξεων κ.Παπαβασιλείου Γρηγόρης, κ.Τραμπάκουλος Ηλίας και κ.Τουλουμάκος Αντώνιος, ο Αν.Διοικητής του Γ.Ν Θήβας κ.Χροναίος Κων/νος, ΤΟ.ΣΥ.Ν  Δ. Θηβαίων, σύλλογοι  και φορείς της πόλης μας: Δικηγορικός Σύλλογος, Φαρμακευτικός Σύλλογος, Εμπορικός Σύλλογος , ΟΕΒΕ, Επιμελητήριο Βοιωτίας, το Εργατικό Κέντρο Θήβας ,Συνταξιούχοι ΟΑΕΕ, Σύλλογος Εργαζομένων Γ.Ν. Θήβας, και η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Βοιωτίας (ΕΝΙΒ).

Η συμμετοχή όλων μας κρίνεται απαραίτητη για να αποφασιστούν οι απαιτούμενες ενέργειες με σκοπό τη σωστή λειτουργία του Γ.Ν. Θήβας και την επίσημη δέσμευση για την συνέχιση ύπαρξης και λειτουργίας του Νοσοκομείου.

Για τον Ιατρικό Σύλλογο Θήβας

            Η Πρόεδρος

    Φιλιώ Πρωτόπαπα

ΥΓ: Στην εκδήλωση θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα

Σχετικά